Aion’un Yeni Güncellemesinden Notlar

08.01.2013 13:13 Levent Polater

 
Ejderha İninde
 
Tecrübeli oyuncular, ”Tiamatın Kalesi” ve Tiamatın Sığınağı” isimli iki yeni mahzende dillere destan zorlu mücadeleler sergileyecektir. Tiamatın Kalesi’nde Devalar, Balaurların en tehlikeli generalleriyle karşı karşıya gelecektir. Tiamatın Sığınağı’nda da inanılmaz bir gösteriye şahit olacaksınız: Oyuncular burada korkulu Ejderha Hükümdarı’yla boy ölçüşecektir. Bu epik mücadelede galibiyeti eline ancak ve ancak en güçlü Devalar alabilecek ve eşsiz silah setleri kazanacaktır. Hatta şansları varsa yeni „Mistik“ kategorisine ait bir set bile ele geçirebileceklerdir.

Sınırsız PvP oynama zevki
 
    PvP hayranlarına özel hizmete açılacak olan iki arenada çoklu oyuncu savaşlarına imkan verilecektir: İkişer oyuncudan oluşan üç grup “Kooperasyon Arenası’nda” kozlarını paylaşacaktır. Bu 2v2v2 sistemi üstün beceri gerektirdiği gibi oyunculara sayısız taktik kullanma fırsatları sunmaktadır. “Şöhret Arenası” isimli PvP arenasında da hayatta kalma mücadelesi vermek için dört oyuncu karşılaşacaktır. Devalar, arena savaşlarında elde ettikleri başarılarının karşılığında aldıkları armaları değerli eşyalarla değiş tokuş edebilecektir.

Yeni binekler, gelişmiş ev sistemi ve lejyonların seviye limiti yükseltilecek
 
Oyuncular dört yeni binek arasından gönüllerinin arzuladığını seçip Atreya boyu gezebilecektir. Bu binekler satın alınabilecek, üretilebilecek veya görev tamamlayarak elde edilebilecektir. Tehlikeli maceraların yorgunluğunu evinde atmak isteyen Devalar için ise evlerine özel yeni dizayn ve “Ev”, Vilya”, Malikane” ve “Saray” sınıfından olan evlere özel mobilyalar için de ek yerler verilecektir. Köyüne faydalı olmak isteyen oyuncular ayrıca panodan görevler alabilecektir. Bu görevleri başarıyla tamamladıklarında da Pazar Yeri’nde daha çok ender ürünler satan tüccarlar olacaktır. Lejyonlara sayısız yeni görev seçeneği sunulacağı gibi seviye limitleri de 8. seviyeye yükseltilecektir. Bunların dışında, oyuncuların beğenisine yeni kıyafetler ve eşi benzeri olmayan bir binek sunulacaktır.
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aion Platformlar: PC Geliştirici: NCsoft Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler