Ajan 47'nin Silah Kullanımı Bu Videoda Anlatılıyor

17.09.2012 16:26 Levent Polater

 
    Ajan 47'nin yeni çıkarması için yapımcıları tarafından "brifing" videoları yayınlanmaya başlıyor. Bunun ilki de "Tools of Trade" adı altında bugün yayınlandı.
 
    "Tools of Trade"de barkod kafalı katilimizin emri altında onlarca silahı olacağını ancak bunları kullanıp tek kişilik ordu olmak veya kullanmayıp gizliliğe önem vererek ilerlemenin tamamen oyuncuya bırakılacağından bahsediliyor.
 
    Susturucu kullanıp, diğer düşmanların dikkatini çekmemek veya Ajanımızı kullanıp öldürmekte ustalaştığı ve kendiyle özdeşleşen telleri, sessiz suikastçı rolüne oldukça uygun görünüyor. Öte yandan, aksiyon severler için seçenekler de oldukça yoğun. Düşmanlarla birebir çatışarak sessiz olmayı hiçe sayabilir ve ortalığı kan gölüne çevirebilirsiniz. Dürbünlü tüfekte nefes alıp verme konusunda tedbirli davranmamız gerektiği videoda belirtiliyor. Zaten Sniper Challenge'da yeteri kadar eğitim atışı yapanlarınız vardır. 
 
    20 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirecek olan Hitman: Absolution'ın yeni videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler