IO Interactive'den Sürpriz: Hitman: Blood Money Reprisal Duyuruldu!

05.10.2023 17:01 Mehmet Tandoğan

 
 
IO Interactive, Feral Interactive ile iş birliği kapsamında 25. yılına özel Hitman: Blood Money Reprisal adlı oyunu Switch, iOS ve Android için duyurdu. Oyun ilk olarak bu sonbaharda iOS ve Android için çıkış yapacak ardından bu kış Switch gelecek.
 
Serinin klasik özellikleriyle yeni bir gizlilik macerası
 
 
 
Gizliliğin klasik olduğu Hitman: Blood Money Reprisal ile yeni maceralar oyuncuları bekliyor. Mobil ve Switch platformlarına çıkış yapmaya hazırlanan yapımda Instinct Modu, her zaman mevcut olan bir mini harita ve serinin oyunlarından esinlenen çok çeşitli oynanış iyileştirmeleri gibi yeni özellikler yer alıyor. Ayrıca bir dizi iyileştirmeler de burada bulunuyor. 
 
Reprisal adlı oyunda on iki farklı görev bulunuyor. Bu görevler içerisinde dilediğiniz gibi birçok farklı yolda denemeler yapabiliyor ve farklı stratejiler benimseyebiliyorsunuz. Paris operasının sanatsal ortamından New Orleans'ın kalabalık sokaklarına kadar farklı ortamların yer aldığı oyunda Ajan 47'nin görevlerini nasıl yerine getireceği tamamen size bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.
 
Oyunda ister halka açık bir infaz şeklini benimseyebilir isterseniz de tanıkların olmadığı sessiz bir şekilde ilerleyebilir ya da olanlara "kaza" süsü verebilirsiniz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 1 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 1 Saat önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 2 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler