Aksiyon-Macera Oyunu Incredible Mandy'nin Switch İçin Çıkış Tarihi Açıklandı

29.10.2019 01:05 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Circle Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Dotoyou Games'in yaptığı aksiyon macera oyunu Incredible Mandy'nin Nintendo Switch için çıkacağı tarih belli oldu ve bir video paylaşıldı.
 
Daha önce Kasım 2018 tarihinde Steam'de yayınlanan oyun, 7 Kasım'da Nintendo eShop'ta yayınlanacak. Oyunun Steam sayfası için buraya tıklayabilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısı ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Incredible Mandy, hayallerden doğan güzel bir dünyada yer alan, aksiyon-macera oyunudur. Incredible Mandy’yi oynarken, hayallerinin derinliklerine gömülmüş bir kardeşin ve kız kardeşinin anılarını keşfedeceksiniz ve her hayal anlatılmamış bir sırrı temsil ediyor.

- Duygusal müzikler
- Çok ayrıntılı ve zekice bulmacalar
- Çok güçlü ve korkutucu düşmanlar
- Excalibur of Light’ı bir silah, yay ve daha fazlası olarak kullanın
- Hikayeyi ortaya çıkarmak için kayıp anıları toplayın 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Incredible Mandy Platformlar: PC Geliştirici: Dotoyou Games Dağıtıcısı: Circle Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 27 Dk önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler