Aksiyon Macera Oyunu Gungrave G.O.R.E'un Çıkış Tarihi Açıklandı

28.08.2022 18:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Studio Iggymob, Gungrave G.O.R.E'un 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Gungrave G.O.R.E, Güney Kore Stüdyosu IGGYMOB'un geliştirdiği üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunudur. Oyuncular, bir diriliş silahşörü olan Grave'in rolünü üstlenir ve önüne çıkan tonlarca düşmanı biçmeye çalışır.

Gungrave G.O.R.E'da, hayallerinizdeki silah kullanan tehlikeli antikahramanı oynayın, kurşunların kanlı balesinde tonlarca düşmanı ezip geçin ve intikam, aşk ve sadakat dolu güzel bir hikâyeye ev sahipliği yapan, Doğu ve Batı oyun tasarımı geleneklerinin en iyi yönlerini birleştiren üçüncü şahıs nişancı oyununu deneyimleyin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1630110/Gungrave_GORE/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gungrave G.O.R.E Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: IGGYMOB Dağıtıcısı: Prime Matter Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 1 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler