Aksiyon Oyunu Altair Breaker, PS VR2 Başlığına Geliyor

15.11.2022 11:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Japon geliştirici Thirdverse, sanal gerçeklik aksiyon dövüş oyunu ALTAIR BREAKER'ı PlayStation VR2 için yayınlayacağını duyurdu. Oyunun PlayStation VR2 sürümü Event Horizon adlı güncelleme de dahil olmak üzere tüm içeriği bünyesinde barındıracak. PSVR2 sürümünün çıkış tarihi ise açıklanmadı.
 
PlayStation VR2 başlığına yeni oyunlar dahil edilmeye devam ediyor 
 
 
 
İlk olarak Steam üzerinden PC, Oculus Store aracılığıyla Quest ve Rift için 18 Ağustos'ta piyasaya sürülen ALTAIR BREAKER, PSVR2'ye geliyor. ALTAIR dünyasına giriş yapacağınız bu sanal gerçeklik oyununda Vastus Adası çevresinde dolaşan LAWS ordusuna karşı mücadele edeceksiniz. Şu anda harabeye dönmüş durumda olan Vastus Adası yapay zeka konusunda deneyler yapmak için kullanılıyor.
 
Aksiyon ve dövüş sistemini temel alan bu yapımda arkadaşlarınızla takım kurabilecek ve zorlu savaşlara adım atabileceksiniz. Oyunda etrafta dolaşan LAWS ordusunu (Ölümcül Otonom Silah Sistemleri) geri püskürtmek için savaşlara katılacak ve Vastus Adası'nda barışı tesis etmeye çalışacaksınız.
 
- Steam sayfası
 
ALTAIR BREAKER - PSVR2 Duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR2 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler