PlayStation VR2 ilk altı haftada yaklaşık 600 bin adet sattı

24.05.2023 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, yeni nesil PlayStation VR2 sanal başlığının ilk altı haftada yaklaşık 600.000 adet sattığını açıkladı. PlayStation VR2'nin bu satışları 22 Şubat 2023'te piyasaya sürülmesinden 5 Nisan'a kadarki süreci kapsıyor.
 
PlayStation VR başlığına göre daha fazla satış yapıldı
 
 
 
600 binlik satış sayısı orijinal PlayStation VR ile karşılaştırıldığında altı haftalık süreç itibarıyla yüzde sekizlik bir artış olduğunu görebiliyoruz. PS5'in gücüyle mümkün olan en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen başlık ile beraber kullanıcılar birçok yeni oyunu deneyebiliyor. PlayStation VR2 Sense teknolojisi ile de kullanıcılar dikkat çekici yeni dünyalara adım atabiliyor ve uzun süreli kullanım bu başlıkla beraber hedefleniyor.
 
Öte yandan başlığa gelecek birçok oyun yer alıyor. Çıkışı yaklaşan PlayStation VR2 oyunları arasında Beat Saber, Behemoth, Crossfire: Sierra Squad, The Foglands, Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord, Green Hell VR, Resident Evil 4, Synapse ve daha fazlası yer alıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR2 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler