Aksiyon Platform Oyunu Elderand'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

19.01.2023 15:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Graffiti Games ile geliştiriciler Mantra ve Sinergia Games, Metroidvania aksiyon rol yapma platform oyunu Elderand'ın 16 Şubat'ta Switch ve Steam üzerinden PC için 19.99$ dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu. Karanlığın ve deliliğin hakim olduğu bu oyunda soldan sağa doğru ilerleyeceğimiz bir yapı mevcut.
 
Aksiyon rol yapma oyunu
 
 
 
Rol yapma öğelerine sahip Elderand, aksiyon ve platform unsurlarını da birleştiriyor. Yalnızca güçlülerin hayatta kaldığı bu dünyada becerilerimizi geliştirebilecek, şiddetli mücadelelere girebilecek ve çeşitli silahlar kullanarak şeytani yaratıkları alt etmeye çalışacağız. Oyun içerisinde normal yaratıklar haricinde bir de patron savaşları yer alacak. 
 
Oyun içerisinde karakterimizin görünümünü değiştireceğimiz bir mekanik de bulunacak. Bunun yanı sıra karakterimizin becerilerini geliştirebilecek, istatistiklerini - gücünü yükseltebilecek ve yaratıklara karşı daha etkili bir şekilde mücadele edeceğiz. 
 
Elderand çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elderand Platformlar: PC Geliştirici: Mantra Dağıtıcısı: Graffiti Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler