Elderand Konsol ve PC için Duyuruldu

07.06.2021 19:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Graffiti Games ve geliştirici Mantra, konsol ve PC ( Steam ) için Elderand oyununu duyurdu. Oyunun 2022'de çıkış yapması planlanıyor.
 
Oyunun resmi açıklaması
 
Beceriye dayalı dövüş ile Lovecraftian'dan ilham alan hikaye odaklı bir aksiyon RPG oyununu deneyimleyin. Hazineler ve ölümcül yaratıklarla dolu korkunç bir dünyayı keşfet ve savaş. Elderand, modern unsurlarla Castlevania'ya bir övgü niteliğinde. Karanlık ortaya çıkarken kendi yolunuzu çizin. 
 
Garip dünyaları geçerken tonlarca öğeyi keşfedin, satın alın ve fethedin. Eşsiz kalıntılar, iksirler, silahlar, kalkanlar oyun içerisinde yer alan öğelerden sadece birkaçıdır. Gelirinize iyi bakın çünkü satıcıların pazarlık edecek bir sürü malzemesi var. 
 
Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elderand Platformlar: PC Geliştirici: Mantra Dağıtıcısı: Graffiti Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler