Aksiyon RPG Oyunu Undecember, 2022'de Dünya Çapında Çıkış Yapacak

13.12.2021 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı LINE Games ve geliştirici Needs Games, oynaması ücretsiz aksiyon RPG oyunu UNDECEMBER'ın 13 Ocak 2022'de Güney Kore'de PC, iOS ve Android için çıkış yapacağını ve ardından 2022'nin başlarında dünya çapında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön kayıtlar şu anda Steam ve resmi web sitesi üzerinden yapılabilir.
 
UNDECEMBER, oyun içi öğelerin yanı sıra kozmetik ürünler ve çeşitli özellikleri sunan bir savaş biletiyle çıkış yapacak. Ayrıca çapraz oynatma ve kontrolör desteğine ek olarak her platform için optimize edilmiş bir kullanıcı arayüzüne sahip olacak. 
 
UNDECEMBER'da oyuncular çeşitli becerilere ve rünlere sahip olabilecek. Rünleri birleştirerek becerilerin sınırlarını aşabilecek. Oyun, Hack & Slash aksiyon ve RPG öğelerini bünyesinde barındıracak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1549250/UNDECEMBER/
 
Fragman videosu
 
 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Undecember Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Need Games Dağıtıcısı: LINE Games Tür: Hack and Slash Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 5 Dk önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 1 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 6 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 6 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler