Aksiyon Rol Yapma Oyunu The Night Wanderer Duyuruldu

10.03.2024 13:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Varşova merkezli oyun geliştiricisi Mighty Koi, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için yeni bir bilim kurgu temalı proje olan "The Night Wanderer"ı duyurdu. Fantezi bir dünyada geçen ve aynı zamanda rol yapma unsurlarını bünyesinde barındıran bu oyun, ilerleyen süreçte karşımıza çıkmayı bekliyor. Oyunun şu anda çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
 
Dikkat çekici yenilikçi mekaniklerle gelmeye hazırlanıyor 
 
 
 
The Night Wanderer temel olarak rol yapma unsurlarını "Souls" detayları ile harmanlayan bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Oyunda yenilikçi mekanikler, karakter odaklı yapı, dinamik oyun tasarımı ve daha fazlası yer alıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda ilgi çekici bir hikaye içeriği bulunuyor ve bu hikaye içeriği ile beraber standart bir görev tasarımı ile karşı karşıya kalıyoruz.
 
Jaroslaw Grzedowicz'in ödüllü romanından uyarlanan oyunda keşfedilmemiş bir yabancı gezegende bulunuyoruz. Tek başımıza çıkabileceğimiz bu macera boyunca türlü zorluklarla karşılaşabiliyor, uzay giysimizle beraber etrafı keşfetmeye çalışıyor ve yeni teknolojilere burada deneyimleyebiliyoruz. Dikkat çekici yapısı ile beraber bizlere sunulmak istenen bu yapımda, radyasyon dolu alanların olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler