Aksiyon Rol Yapma Oyunu Thymesia, 18 Ağustos'a Ertelendi

23.07.2022 15:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Team17 ve geliştirici OverBorder Studio, aksiyon rol yapma oyunu Thymesia'yı önceden planlanan 9 Ağustos çıkış tarihinden 18 Ağustos'a erteledi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Erteleme hakkında şunlar söylendi: "Son Steam demosu aracılığıyla topluluk geri bildirimlerini dikkate aldık. Thymesia'nın çıkış tarihini biraz ileriye yani 18 Ağustos'a ertelemeye karar verdik. Thymesia ile mümkün olan en iyi deneyimi sizlere sunmak istiyoruz. Bu ekstra zaman, istenen değişiklikleri ve düzeltmeleri uygulamamızı sağlayacak.
 
Şimdiye kadar Thymesia'ya gösterdiğiniz tüm desteği ve sevgiyi takdir ediyoruz. Önümüzdeki ay bizlere Corvus olarak katılacağınız için sabırsızlanıyoruz! "
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1343240/Thymesia/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Thymesia Platformlar: PC Geliştirici: OverBorder Studio Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 1 Saat önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 2 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 7 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler