Alan Wake II Nihayet Geliyor! Çıkış Fragmanı Yayınlandı

26.10.2023 11:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games Publishing ve geliştirici Remedy Entertainment, 27 Ekim'de yani yarın PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlanacak olan Alan Wake II'nin çıkış fragmanını yayınladı. Çıkış fragmanı içerisinde oyunun hikayesinden kesitler, ara sahnelerden bazıları, oynanış kısımları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Alan Wake II için artık son gün
 
 
 
Etrafı Kuzeybatı Pasifik'le çevrili küçük bir kasaba olan Bright Falls'ta geçen oyunda cinayetle sonuçlanan bir dizi ayin gerçekleşiyor. Zorlu vakaları çözmesiyle tanınan başarılı FBI ajanı Saga Anderson ise bu cinayetleri araştırmaya geliyor. Oyunda bildiğiniz üzere iki farklı karakter bulunuyor. Biri FBI ajanı diğer ise Alan Wake'in ta kendisi. 
 
Hayal dünyasındaki bir kâbusta sıkışıp kalan Alan Wake, yaşadığı gerçekliği şekillendirip bu tutsaklıktan kurtulmak için karanlık bir hikaye yazıyor. Wake, bu karanlık dehşet peşindeyken akıl sağlığını korumak ve kötülüğü yenmek için çabalıyor. 
 
Oyunun şu anda Epic Games fiyatı 599 TL'den karşımıza çıkıyor. 
 
Çıkış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake 2 Platformlar: PC Geliştirici: Güncellenecek Dağıtıcısı: Güncellenecek Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 3 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 3 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler