MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor

09.05.2024 13:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games'in ve geliştiriciliğini Player First Games'in üstlendiği oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu MultiVersus için yeni karakterler eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise en yeni karakterin Joker olacağına doğrulayabiliyoruz.
 
Oyun bir dönem satıştan kaldırıldı 
 
 
 
MultiVersus bildiğiniz üzere birçok Warner Bros. karakterini içeriyor ve oyunculara eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyun 28 Mayıs tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
MultiVersus bir dönem tüm dijital mağazalardan satıştan kaldırıldı ve ekip daha sonra 2024 yılı içerisinde oyunu geri dönüş yapacağını açıkladı. Şimdi ise oyunun çıkış tarihini bekliyor ve şu anda diğer platformlarda olduğu gibi Steam üzerinde de daha önce oynamış olan oyuncuların yorumlarını görebiliyorsunuz. Ek olarak ilk sürümünün çok olumlu etiketine sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler