Alan Wake (PC) İçin 3D ve Çoklu Monitör Desteği

24.01.2012 17:58 Levent Polater

 
    Alan Wake'in PC sürümü ile ilgili yeni bilgiler gün ışığına çıkmaya devam ediyor. PC için çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Şimdi geldi oyunu lüks donanımlarında oynayacak gözüpek oyunseverler için yeni detaylara.
 
    Remedy, bugün yaptığı duyuru ile Alan Wake'in PC sürümü için 3D ve birden fazla monitör desteğinin olacağını onayladı. Bu duyuru aynı zamanda örnek fotoğraflarla desteklendi. Oyunun resmi sitesinde Alan Wake'in birden fazla monitörle veya 3D ile oynandığı görülmekte.
 
    Alan Wake, 2 sene önce çıkışını Xbox 360 için gerçekleştirmişti. Directx 11 desteklemeyerek biraz hâyâl kırıklığı yaratsa da konsollara özel çıkan çoğu oyunun istenildiği vakit PC'lere gelebileceğinin en güzel örneklerinden birisi Alan Wake.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler