Alan Wake Xbox One'a Gelebilir!

21.04.2015 16:15 Ömür Gencer


      Geçtiğimiz gün Remedy'nin Alan Wake'in devam oyunu için düşünülen prototip ortaya çıkmıştı. Oyunun yapımcısı Sam Lake bu kez de Alan Wake'i Xbox One'a getirme hakkında konuştu.
 
       Lake, "Alan Wake'i Xbox One'da görebilecek miyiz?" sorusuna "Böyle bir şeyi çok isterim. Henüz hiçbir şey belirli olmuş değil ancak bu olasılığını Microsoft ile tartışıyoruz. Umarım olur. Göreceğiz." cevabını vererek Alan Wake'i Xbox One'a getirme konusunda ne kadar istekli olduğunu gösterdi.
 
        Bunun yanında Lake, Alan Wake'in Xbox One'a gelmesi durumunda oyun için çıkmış tüm DLClerin oyunun Xbox One sürümünde bulunacağını belirtti. Son olarak Sam Lake, "Alan Wake'i PlayStation 4 veya Wii U'da görebilecek miyiz?" sorusuna "Oldukça düşük bir ihtimal." yanıtını verdi. Bakalım konu hakkında Microsoft'un cevabı ne olacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 31 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler