Alan Wake İçin İndirilebilir İçerik Gelecek

07.01.2010 14:05 Alkan Adakaner

Remedy'nin oldukça uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve Xbox 360'ın 2010'daki en iyi oyunlarından birisi olması beklenen Alan Wake'in indirilebilir içeriklerinin de geleceği açıklandı.
 
Alan Wake'in yaratıcısı ve senaryo yazarı olan Sam Lake ana oyunun çıkmasının ardından bölümler halinde ve mantıksal bir düzlemde senaryoyu devam ettireceklerini söyledi.
 
TV dizilerindeki gibi sürükleyici bir öyküye sahip olacak Alan Wake hakkında Microsoft'tan Robbie Bach ise oldukça iddialı sözlerle bahsetti.
 
Bach Alan Wake'in "TV dizisi Lost, Stephen King'in bir kitabı veya David Lynch tarafından yönetilmiş bir film gibi" olacağını söyledi.
 
Filmlerinin mükemmel atmosferi ile Silent Hill adlı oyuna ilham kaynağı olmuş David Lynch'in filmlerine benzeyen bir oyunla karşılaşırsak Remedy'nin yine adından çok fazla söz ettireceği kesin.
 
 
 
kaynak 1
kaynak 2

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler