Alien Breed Evolution Bu Yaz PSN ve Steam'de

27.05.2010 10:05 Alkan Adakaner

 
     Xbox 360'ın beğenilen shooter oyunlarından Alien  Breed: Evolution'ın PC ve Playstation 3'e 2010 yılı içinde geleceği söyleniyordu. Sonunda oyunun çıkış tarihi ile ilgili bilgiler ortaya çıktı.
 
      Team 17, hayranlarından gelen geri bildirimler sonucunda Alien Breed Evolution'da bazı değişiklikler yapıyor. Daha gelişmiş özelleştirme seçenekleri, geliştirilmiş bir co-op, silah özelleştirme seçenekleri ve genişletilmiş bir giriş bölümü oyunun PS3 ve PC versiyonunda bulunacak.
 
     Tabi oyunla ilgili en ilginç nokta ise isminin de değişiyor olması. Xbox 360 versiyondan farklı olarak PC ve PS3 versiyonu Alien Breed: Impact adını taşıyacak ve bu Yaz piyasaya çıkacak.
 
kaynak     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien Breed Evolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 11 Dk önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 1 Saat önce Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler