Alien Breed: Impact Çıkış Tarihi ve Demosu Yayında

28.05.2010 18:04 Samet Konuksal


 
     Xbox 360'ın beğenilen oyunlarından birisi olan Alien Breed: Evolution'un PC ve PS3'e Alien Breed: Impact adıyla bu yaz çıkacağını dün sizlere aktarmıştık. Bugün ise karşınızda Alien Breed: Impact'ın çıkış tarihi ve PC demosu ile karşınızdayız.
 
     Alien Breed: Impact, 3 Haziran'da PC ve PS3 için çıkışını yapacak. Oyun şu an Steam üzerinden ön sipariş avantajı dolayısıyla %10 indirimle 13.49$'a satılıyor. Oyunun normal fiyatı ise 14.99$ olarak belirlenmiş. 
 
     Oyunun demosu, 'Prologue' seçeneği altında, oyunculara tek kişilik oyun veya iki kişilik co-op seçeneği sunuyor. Bu demoya Alien Breed: Impact'ın Steam sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunu yine aynı sayfadan satın alabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien Breed Evolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Dk önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 42 Dk önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 1 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 1 Saat önce Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler