"Alien: Isolation, Gelecekte Geçen ama Geçmişi Temel Alan Bir Oyun."

18.04.2014 11:58 Ömür Gencer


    7 Ekim'de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One PC için çıkacak olan korku oyunu Alien: Isolation'un resmi youtube sayfasında yayınlanan bir videoda oyunun gelecekte geçmesine rağmen 1970'ler havasını nasıl sürdürdüğünü anlatılıyor.
 
     Oyunun evrenini, Al Hope şöyle diyerek anlatıyor: "Bu gelecekte geçen ama geçmişi temel alan bir oyun. Tanıdık olduğumuz bir dünya, ayrıca da teknolojinin sizi kurtaramayacağı bir dünya."
 
     Yapımcılar, geçmiş temasını iyice kavramak için oyundan bir görüntüyü, eskilerin tanıyacağı VHS kasetine kaydederek tüplü televizyonda izlemişler, daha sonra kabloları ve kaseti bozarak bozulma efekti yaratmışlar.
 
     Oyun içi görüntülere de yer verilen bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien: Isolation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Korku Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler