Alien: Isolation, Resmi Olarak Duyuruldu

07.01.2014 18:30 Samet Konuksal


    Aliens: Colonial Marines ile birlikte oyuncuların hafızasında kötü bir iz bırakan serinin yeni oyunuyla ilgili söylentileri uzun süredir duyuyorduk. Fakat bugün itibariyle Sega, Alien: Isolation'u resmileştirdi.
 
    Gelen haberlere göre Alien: Isolation, bu senenin sonlarında PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. Oyun, orijinal Alien filminin 15 yıl sonrasını konu alacak. Total War serisinin yapımcısı Creative Assembly tarafından geliştirilen oyunda Ellen Ripley'in kızı Amanda'yı oynayacağız. Aksiyon veya benzeri öğelerden daha çok korkuya yoğunlaşan Alien: Isolation, 'gerçek bir hayatta kalma - korku oyunu' olarak tanımlanıyor.
 
    Belirtilenlere göre Sega ile Creative Assembly, Alien: Isolation'un duyurusundan bir süre önce Creative Assembly'ın ofisinde bir etkinlik düzenlemiş ve bazı basın üyelerine oyunu denetmiş. Oyunun duyurusuyla birlikte çıkan ön incelemelere baktığımızda, oyundan olumlu şekilde bahsedildiğini görüyoruz. Ancak tabii her şeyi oyunun çıkışıyla birlikte beraber göreceğiz.
 
Oyunla ilgili yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien: Isolation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Korku Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler