Alien: Isolation ve Hand of Fate 2 Epic Games Store'da Ücretsiz

22.04.2021 18:06 Gazali Çetinkaya

 
 
Birinci şahıs hayatta kalma korku gerilim oyunu Alien: Isolation ile karanlık ve hayali bir dünyada geçen dungeon crawler oyunu Hand of Fate 2 bu hafta Epic Games Store üzerinde ücretsiz.

Oyunları aşağıdaki bağlantılardan kütüphanenize ekleyebilir ve indirmeye başlayabilirsiniz. 29 Nisan 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphaneye eklediğinizde oyunlar sizde kalıyor.

Alien: Isolation: epicgames.com/store/tr/p/alien-isolation
Hand of Fate 2: epicgames.com/store/tr/p/hand-of-fate-2
 
29 Nisan - 6 Mayıs tarihleri arasında Epic Games Store'da Idle Champions of the Forgotten Realms için 100 dolar değerindeki eklenti ücretsiz olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 40 Dk önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 7 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler