Aliens: Colonial Marines'ten Yeni Görüntüler

Bu durumda yapılabilecek pek bir şey yok
17.06.2011 10:03 Alkan Adakaner


      Gearbox Software tarafından uzun süredir geliştirilen Aliens: Colonial Marines'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Uzun bir aradan sonra oyundan görüntülerle karşılaşmak gerçekten sevindirici.
 
     PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirilen oyun E3 fuarında Wii U için de duyurulmuştu. Alien 3 sonrasındaki olayları konu edinecek oyunda 4 kişilik online co-op desteğinin yanı sıra iki kişi aynı konsolda bölünmüş ekran desteğine sahip olarak oyunu oynayabilecek.
 
      2012 yılının Bahar aylarında raflardaki yerini alması beklenen Colonial Marines'in yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler