Aliens: Fireteam Elite Sezon 2 Detayları

02.12.2021 12:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Cold Iron Studios, Aliens: Fireteam Elite'in 2. Sezon güncellemesiyle birlikte 14 Aralık'ta Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e katılacağını duyurdu.
 
Sezon 1: Phalanx"ın Eylül ayında yayınlanmasının ardından bu yeni sezon, "Point Defense" adlı yeni bir mod da dahil olmak üzere tüm oyuncular için ücretsiz öğeler içeriyor. Horde Mode'un bu hızlı alternatifi, hayatta kalma tabanlı savunma maçlarını oyunculara sunuyor. Oyuncular, mod sırasında kazanılan puanları kullanarak çeşitli malzemeler satın alabilir ve modu çeşitli zorluklarda tamamlayarak 20'ye kadar yeni ödülün kilidini açabilir. 
 
2. Sezonun çıkışıyla birlikte indirilebilir içerik paketleri "Endeavour Pass" ve "The Nostromo Salvage Pack" da oyunculara sunulacak. 
 
“Season 2: Point Defense” aşağıdaki ücretsiz içeriği sunuyor:

Yeni oyun modu: Point Defense
Yeni özellik: Lifetime Stats
Yeni silahlar, eklentiler ve kozmetikler
Yeni meydan okuma kartları
 
Aliens: Fireteam Elite şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1549970/Aliens_Fireteam_Elite/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Fireteam Elite Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cold Iron Studios Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: hayatta kalma temalı, çok oyunculu bir bilim kurgu oyunu Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 16 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler