Aliens: Fireteam Elite'in bulut sürümü 26 Nisan'da Switch'e geliyor

12.04.2023 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Cold Iron Studios ekibi tarafından oyunculara sunulan korku odaklı nişancı aksiyon oyunu Aliens: Fireteam Elite'in bulut sürümü 26 Nisan'da Switch konsoluna geliyor. Oyunun ön siparişleri ve bir demosu şu anda mevcut.
 
Oyunun Standart sürüm fiyatı 29,99 dolar, Ultimate Sürüm fiyatı ise 59,99 dolar. Ultimate Sürüm, temel oyunu, genişleme paketi "Pathogen", Endeavor Pass ve "Endeavour Veteran" içeriklerini bünyesinde barındırıyor.
 
Switch sürümü çapraz oyun desteğine sahip olacak
 
 
 
Aliens: Fireteam Elite'in bulut Switch sürümü daha önce piyasaya sürülen PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) sürümleriyle çapraz oyun desteğine sahip olacak. Oyunda yedi benzersiz sınıf bulunacak ve her bir sınıfın kendine özgü becerileri yer alacak.
 
Oyun içerisinde her bir sınıf üzerinde usta olmaya ve seviye atlamaya çalışacaksınız. Korku temalı yapım içerisinde hayatta kalmak için Magnum ve SMG'lerden roketatarlara kadar birçok silahı elinize alabilecek ve tehlikeleri alt edebileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Fireteam Elite Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cold Iron Studios Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: hayatta kalma temalı, çok oyunculu bir bilim kurgu oyunu Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler