"All Points Bulletin 9 Ayda Kurtarılabilir"

06.11.2010 21:14 Gökhan Yılmaz

 
     Electronic Arts ve Realtime Worlds'ün iş birliği ile piyasaya sürülen All Points Bulletin uzun soluklu bir MMO olamamıştı ve kapanmıştı. Beraberinde yapımcı Realtime Worlds de kepenkleri indirmek zorunda kalmıştı. Codemasters Online genel müdürü bu konu hakkında çeşitli yorumlar yaptı. All Points Bulletin'in 9 ay sürecek sıkı bir çalışmadan sonra kurtarılabileceğini açıkladı.
 
     Codemasters Online'ın başındaki isim David Solari, Realtime Worlds'ün çeşitli hatalar yaptığını fakat bazı anahtar noktalar düzeltilirse hâlâ başarıya ulaşılabilineceğini söyledi. APB'nin avatar ve karakter yaratma açısından harika bir teknolojiye sahip olduğunu ve bu nedenle ölüsünün bile değerli olduğunu savundu. Oyunun, hak ettiği noktaya gelemediğini ve 9 ay gibi bir süre boyunca üzerinde çalışılırsa hataların giderilebileceğini dile getirdi.
 
     Solari, böylesine büyük bir projenin altından kalkmanın büyük bir risk olduğunu söylüyor. Bu nedenle daha küçük bir takımla hataların giderilebileceğini belirtiyor. Zaten piyasada APB gibi bir yapım olmadığı için önünün açık olduğunu ve düşük bir bütçe ile tekrar marketteki yerini alabileceğini söylüyor. Kendilerinin APB'yi satın alıp almadığı söylentilerini ise net bir cevapla reddediyor. Geçtiğimiz haftalarda APB'den geriye kalanları Epic Games'in de almak istediği söylentileri doğmuştu. APB kapandı ama anlaşılan piyasada talipleri oldukça çok. Umarım daha başarılı bir yapım olarak geri dönüş yapar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 2 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 3 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 3 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler