All Points Bulletin - "Reloaded"den Yeni Bilgiler

16.11.2010 19:32 Samet Konuksal


 
 
     Geçtiğimiz günlerde K2 Network tarafından satın alınan All Points Bulletin, hem isim hem de ödeme seçeneği değişikliğiyle tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     İsime "Reloaded" eklemesi yapılarak yeni haliyle "All Points Bulletin: Reloaded" olan APB'nin, K2 Network tarafından ücretsiz olarak oynanışa sunulacağı açıklandı. Yani şirket APB'den, oyun içinde satacağı sanal eşyalarla para kazanmayı hedefliyor. 
 
     Bunun haricinde oyunun 2011'in ilk çeyreğinde tekrardan açılacağı belirtilirken, tam tarih verilmedi. Konu hakkında GamersFirst'den Bjorn Book-Larsson, "APB, müthiş özelliklere sahip olan, geleceği parlak bir oyundu. Ancak oyun, para kazanma hevesinde boğuldu. Şirket olarak APB'nin benzersiz özelleştirmelerini ve özelliklerini ücretsiz olarak sunmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.
 
     Uğruna milyon dolarlar harcanan APB, umarız K2 Network ile birlikte hak ettiği yere gelir...
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler