All Points Bulletin için Yeni Oynanış Videosu

Çatışma kaldığı yerden devam ediyor.
07.11.2011 17:26 Gökhan Yılmaz

 
     Kanun kaçağı ya da kanun görevlisi olarak iki büyük gruptan birine dahil olmak pek çok oyunun konusu olarak işlendi. Fakat All Points Bulletin bunu günümüz şehirlerinde ve devasa haritalarda yüzlerce oyuncunun aynı anda oynayabildiği bir yapıda sunuyor. Daha önce bir kez başarısız olan ve el değiştirerek tekrar hazırlanan oyun için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     San Paro sokaklarında çatışmalara gireceğiniz oyunda kendinizi ifade etme yolunuz size bırakılmış. İsterseniz suç dünyasına dalarak bu alanda yükselebilir ve tarzınızı bu yönde belirleyebilirsiniz. İsterseniz de adeleti korumak adına çalışabilir ve yine onlarca kişiselleştirmeden yararlanarak eşsiz bir karakteri kontrol edebilirsiniz.
 
     Sokaklarda bu iki taraf arasındaki savaş süregelirken yapımcı bu ücretsiz oynanabilen All Points Bulletin için yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler