All Points Bulletin'in Açık Beta Tarihi

MMO türünün GTA oynanışıyla birleştiği APB: Reloaded ücretsiz olarak sunulacak.
03.05.2011 16:30 Gökhan Yılmaz

 
     Realtime Worlds'ün kapanmasıyla sonuçlanan All Points Bulletin, GamersFirst'ün ellerinde APB: Reloaded ismiyle yeniden hayat bulmuştu. Geçtiğimiz aylarda ufak sayılarla alımı yapılan kapalı beta testlerinde şansınız yaver gitmediyse oyunu deneyebilmeniz için yeni fırsat doğdu.
 
     Oyunun herkese açık betasının 18 Mayıs tarihinde başlayacağı duyuruldu. Açık beta sürecinde oyunun son düzenlemeleri yapılarak tam sürüm için hazırlıklar hızlandırılacak. Ayrıca kapalı beta testinde Micro-Transaction dükkanlarının geliştirilmesi için para harcayarak alışveriş yapan oyuncuların paraları kredi kartlarına geri ödenecek. Eski oyundaki oyuncular ise önceki karakterlerine tekrar kavuşabilecekler.
 
     GamersFirst, hilecilere de mesaj gönderdi. Oyunun açık betaya geçmesi ile Aimbot kullanan oyuncuları şaşırtacak değişiklikler gelecek. Ek olarak, bu sorunu uzun vadede çözecek daha radikal çözümlerin geliştirildiği bildirildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler