Allods Online: Undaunted Yayında!

Kendi tarafımızda kalabiliriz artık!
15.10.2011 14:47 Beril Sergün


     Oyuncular artık Allods Online: Undaunted'a şöyle bir dalış yapabilirler. Yenilikler arasında Survival Modu, Yeni Sınıflar ve daha da fazla içerik var.
 
     Bu güncellemeyi kutlamak amacıyla yayımcı firma gPotato oyuncularına Boutique Coins veriyor. Bu Boutique Coins'ler ile karakterlerinize eşya satın alabilirsiniz. Dağıtılmaya başlanan hediyeler içinde 100'den 1000'e kadar coin kazanma şansınız var. Ancak bunları kazanabilmek için hesabınızda en az 1 adet Level 20 karakteriniz olması gerektiğini de hatırlatalım. Ayrıca bu güncelleme ile öldükten sonra aldığımız Fatigue sistemi de kalkıyor ki kesinlikle çok yerinde bir karar.
   Güncelleme ile birlikte gelen en heyecanlı şeylerden biri ise Imperial tarafına gelen yeni 5-6 Level için olan alan ve kesinlikle yeni gelen iki sınıf. Bu sınıflar Elven Psionist ve Xadaganian Mage.
 
     Ayrıca yine çok önemli olan bir nokta kesinlikle son Level karakterleri olanları sevindirecektir. Survival Modu tanıtmak amacıyla eklenen yeni zindan Mausoleum of Sparks'da bu güncellemeyle geldi hatta yanında bir de video getirdi. Bakalım yeni zindan nasılmış?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allods Online Platformlar: PC Geliştirici: mail.ru Dağıtıcısı: gPotato Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 1 Dk önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 25 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler