Allods Online'dan F2P Sistemine İlginç Bir Çözüm

06.10.2013 15:13 Samet Konuksal


    Free to Play dendiğinde artık oyuncuların büyük bir kısmı korkar hale geldi. Oyuncu kitlesi bir yana, sunulan ücretli içerikler de çoğu oyuncuyu F2P oyunlardan uzaklaştırdı. Popüler MMO-RPG oyunu Allods Online'dan F2P sistemine ilginç bir çözüm sunuldu.
 
    Oyunun sunuculuğunu yapan gPotato, aylık ödemeli özel bir sunucu çıkardı. Aylık 10 euroluk bir fiyat ödeyerek ulaşabileceğiniz sunucularda bütün oyuncular teknik anlamda eşit durumda. Zira Allods Online'ın yeni sunucusunda bir mikro ödeme marketi bulunmuyor. Normalde gerçek parayla satılan bütün eşyalar, bu sunucuya özel olarak oyun parasıyla satılıyor. gPotato, bu sunucunun reklamını, "No Pay to Win, just skill" mottosuyla yapıyor.
 
    Bu sistem Allods Online'da ne kadar iş yapar bilemiyoruz fakat aylık ödemeli sistemden Free to Play'e geçecek oyunlar için güzel bir çözüm önerisi gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Allods Online Platformlar: PC Geliştirici: mail.ru Dağıtıcısı: gPotato Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 16 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler