Alpha Protocol'deki Diyalog Sistemi Çok Sıkı

25.04.2010 00:27 Levent Polater

 

alphaprotocol
 
    Obsidian, geçen gün gösterilen Alpha Protocol video'sunun akabinde bugün itibariyle yeni bir video gözler önüne serdi. Yeni video'da oyunda oluşan diyalogların ne kadar geniş seçimlere yayıldığı görülüyor. Oyunun bu yönünü izlerken bayılacağınıza eminim.
 
    Özellikle Mass Effect ile iyice önem kazanan oyunlardaki diyalog sisteminin en güzel örneklerinden birini Alpha Protocol sunacak gibi görünüyor.
 
    Trailer'ın başlarında yukarıda resimde görülen yaşlı kişiyle konuşan karakterimiz önce dostça bu kişiye yaklaşıp ağzından laf almaya çalışıyor, sonuç alamayınca kafasında güzel bir şişe patlatarak biraz zorbalık kullanmayı seçmek size kalıyor. 

    Vodka'ya da yazık oldu, neyse sizi video'ya alalım ;  (Bu arada bir önceki video'ya buradan ulaşabilirsiniz.)
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alpha Protocol Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 02 Haziran God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 02 Haziran Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 02 Haziran Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler