Amacımız Lara Croft'un Seks Objesi Olması Değil

Lara, inan ki bizim için sadece hırslı ve zeki bir kız olman önemli, dış güzelliğin ne önemi var ki?
10.12.2010 10:43 Alkan Adakaner

 
    Lara Croft hiç kuşkusuz oyun dünyasının en bilinen karakterlerinden bir tanesi, belki de en çok bilinenidir. Croft, Tomb Raider serisi ile kadın karakterlerin ön plana çıkmasında önemli bir rol oynadı.
 
   Bildiğiniz gibi Lara Croft'u 21 yaşında göreceğimiz yeni Tomb Raider oyununda Lara Croft oldukça genç gözüküyor ve oyunculara göre bu Lara öncekinden çok daha seksi ve güzel görülüyor.
 
    Bazı oyun geliştiricilerinin kadın karakterlerin seksiliğini kullanarak oyunlarının daha çok satmasını sağlamayı amaçladıklarını biliyoruz. Crystal Dynamics yetkilileri ise böyle bir amaçlarının olmadığını söylüyor.
 
     Crystal Dynamics sanat yönetmeni Brian HortonGI'a yaptığı açıklamada insanların oynamak isteyecekleri bir karakter tasarlamayı düşündüklerini ve çekici olmasının yanında bu unsuru da ön planda tuttuklarını söyledi.
 
     Oyuncuların Lara'nın seksi yönü nedeniyle sırf cinsellik aşkına bu oyunu oynamasını istemediklerini söyleyen yetkili, eğer Lara bazen oyunculara albenili gelecekse, durum bunu gerektirdiği için öyle olacaktır dedi.
 
   Lara Croft'un bir arkeoloji tutkunu (yok bilim adamı deseydin bari) ve zeki bir kız olduğunu da vurgulayan Horton, seksiliğinin yanında onun hırsı ve zekasının da dikkate alınması gerektiği görüşünde. 
 
    Her ne kadar Brain Horton, Lara'nın iç güzelliğine de önem veriniz dese de eğer Lara çirkin olsaydı hemen hemen hiç kimsenin onun iç güzelliğine bakmayacağını da bilecek kadar büyüdük. Malesef hayatın gerçekleri böyle.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler