Amazon: Syndicate 12 Şubat'ta Çıkacak

Miles Kilo rakiplerinden daha üstün özelliklere sahip
22.09.2011 11:53 Alkan Adakaner


    Electronic Arts'ın Riddick ve Darkness oyunlarından tanıdığımız Starbreeze'e emanet ettiği Syndicate'in çıkış tarihi giderek netlik kazanıyor. Oyun şu an Amazon'da ön-alıma açıldı ve çıkış tarihi de 12 Şubat olarak görünüyor.
 
     Artık dünyanın politikacılar tarafından değil de Syndicate adlı dev şirketler tarafından yönetildiği bir dönemde, 2069 yılında geçen oyunda Miles Kilo adlı yeni bir ajan prototipini yönetiyoruz. Siberü-punk severlerin merakla beklediği oyundan beklentiler bir hayli yüksek.
 
     Şu an oyunun kesin çıkış tarihi için Electronic Arts'ın resmi açıklamasını beklemekten başka çare yok. Amazon'da yer alan kapak tasarımlarından PS3 sürümüne ait olanı aşağıda görebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Syndicate Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Starbreeze Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Platformuna Oyun İçi Video Kayıt Özelliği Geliyor 34 Dk önce Fallout 76, 20 Milyon Oyuncu Sayısını Aştı! 1 Saat önce Squad Busters İnceleme (Video) 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Arhaekon 4 Haziran'da Çıkıyor 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 02 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler