Amazon'un Yeni CEO'su Oyun Yapmaya Devam Edeceklerini Belirtiyor

04.02.2021 09:21 Gazali Çetinkaya

 
Amazon'un kurucusu Jeff Bezos bu yaz CEO görevinden ayrılacak ve onun yerine şu anda Amazon Web Services CEO'su Andy Jassy gelecek.

Bloomberg'in haberine göre Andy Jassy çalışanlara gönderdiği mailde şirketin video oyun departmanı hakkında yorumda bulundu.

Oyun yapmaya bağlılıklarını sürdüreceklerini belirtti.
 
"Bazı işletmeler ilk yılında yükselişe geçer, diğerlerinin ise çok yıllar alır. Amazon Game Studios ile henüz istikrarlı bir şekilde başarı yakalayamadık. Dişimizi sıkarsak başarılı olacağımıza inanıyorum."
 
"Bir an önce başarıya ulaşmak elbette çok daha az stresli ancak daha uzun sürdüğünde genellikle daha tatlı olur. Neyin en önemli olduğuna odaklanmaya devam edersek ekibin başarıya ulaşacağına inanıyorum."
 
Bloomberg'in geçtiğimiz hafta yaptığı haberde Amazon Game Studios'a yıllık 500 milyon dolar bütçe ayrıldığını ve şirketin oyun bölümünde teşvik eksikliği, Lumberyard oyun motoruyla ilgili sıkıntılar ve kadın çalışanların erkek meslektaşları ile aynı fırsatlara sahip olmaması gibi sorunlar olduğunu öğrenmiştik. İki iptal edilen proje Breakaway ve Crucible'dan sonra iki MMO oyunu New World ve The Lord of the Rings geliştirilmeye devam ediliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler