American Truck Simulator'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

18.12.2015 13:20 Samet Konuksal


    Euro Truck Simulator ile beraber Avrupa ülkelerinin yollarında bizlere kamyonculuk yaptıran SCS Software geçtiğimiz yaz aylarında serinin yeni oyunu American Truck Simulator'u duyurmuştu. Bu kez yapımcı ekip oyunun çıkış tarihini açıkladı.
 
    Çıkış tarihi 3 Şubat olarak açıklanan oyun, içerik açısından Euro Truck Simulator 2'ye nazaran çok kısıtlı bir yapıya sahip olacak. Oyunun çıkış sürümünde 'birkaç' tane kamyonun haricinde bölge olarak da sadece Kaliforniya eyaleti karşımıza çıkacak. Firma daha sonraki güncellemelerle beraber oyuna yeni kamyon lisanslarını ve bölgeleri ekleyecek.
 
    Şimdilik durumla ilgili bir açıklama bulunmasa da American Truck Simulator'un ilk çıkışı Early Access aracılığıyla olacak gibi görünüyor. Zira açıklanmış içerikler serinin oyuncularını pek tatmin etmeyecek kadar kısıtlı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
American Truck Simulator Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler