American Truck Simulator: Colorado DLC'si 12 Kasım'da Çıkıyor

09.11.2020 10:45 Gazali Çetinkaya

 
Idaho, Utah, Nevada, California, Washington, Arizona, Oregon ve New Mexico'dan sonra American Truck Simulator'ın dokuzuncu eyaleti geliyor.
 
Geliştirici SCS Software, American Truck Simulator için Colorado indirilebilir içeriğinin 12 Kasım'da Türkiye saati ile 17:00'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
İndirilebilir içerik Colorado eyaletinden 13 şehir Denver, Colorado Springs, Rangely, Steamboat Springs, Fort Collins, Sterling, Grand Juction, Montrose, Durango, Burlington, Pueblo, Lamar ve Alamosa'yı ekleyecek ve Rocky Dağları, Büyük Ovalar, Milyon Dolarlık Otoyol (U.S. 550) Colorado'nun tarım ve altın madeni endüstrilerini oyuna getirecek.  
 
Steam sayfasında henüz fiyat listelenmemiş fakat muhtemelen diğerleri gibi 29,00 TL olacak.
 
Ayrıca Special Transport indirilebilir içeriği sahipleri için üç yeni rota eklenecek. Denver havalimanından Grand Junction'a, Sterling'ten Colorado Springs'e ve Denver tren garından Colorado Springs'in yakınlarında bulunan altın madenine.
 
American Truck Simulator: Colorado fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
American Truck Simulator Platformlar: PC Geliştirici: SCS Software Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler