Amerika'da Yeni Wii Fiyatı Artık 169.99$

Bakalım indirimler Avrupa'ya da yansıyacak mı?
18.04.2011 20:24 Levent Polater

 
    Uzun zamandır söylentisi ortalığı kasıp kavuran Wii indirimi, sonunda gerçekleşti gibi görünüyor. İlk olarak Best Buy'ın Wii'nin fiyatını 169.99 dolar seviyelerine çekmesinin ardından tüm büyük ve ünlü Amerika tabanlı satıcılar Wii fiyatını 199.99 dolardan 30 dolar indirimle aşağıya çektiler.
 
    Bu satıcılar arasında Gamestop, Amazon, Bestbuy, ToysRus ve Target bulunuyor. Wii'nin düşürülmüş fiyatı için ön görülen rakam 150 dolar idi. Ancak görünüşe göre şimdilik durum bundan ibaret. 
 
    Alınan çeşitli raporlar, Nintendo'nun E3'te Wii 2'yi duyuracağını gösteriyor. Eğer gerçekten bu duyuru gerçekleşirse Nintendo'nun Wii'nin fiyatında indirime gitmesi çok normal.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 8 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler