Nintendo güvenlik açığı nedeniyle birden fazla oyunu çevrimdışı duruma getirdi

04.03.2023 13:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, bir güvenlik açığı olduğu popüler Wii U oyunlarından ikisini çevrimdışı duruma getirdi. Bu sorun doğrultusunda Mario Kart 8 ve Splatoon sunucuları çevrimdışı duruma geldi ve bu yapımlar geçtiğimiz Perşembe gününden bu yana çevrimiçi olarak oynanamaz durumda.
 
Nintendo bu sorun hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Oyunların ne zaman tekrardan çevrimiçi olacağını bilemediğimiz bu süreçte Nintendo konu hakkında bir açıklamada bulundu ve şunları bildirdi: "Şu anda bir güvenlik açığı nedeniyle iki oyunu (Mario Kart 8 ve Splatoon) çevrimdışı moduna alıyoruz. Bu oyunların ne zaman tekrardan çevrimiçi olacağına dair net bir tarih veremiyoruz. Bu durumdan dolayı sizlerden özür diliyor ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz."
 
Bu güvenlik açığı sebebiyle birçok oyuncunun konsollarına erişim sağlandığı belirtiliyor. Nintendo bu durumu engellemek için şu anda çeşitli güncellemeler getiriyor ve bu açığı kapatmaya çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler