Amnesia İçin Türkçe Yama Yayınlandı

01.10.2010 22:42 Gökhan Yılmaz

 
     8 Eylül 2010 tarihinde çıkan Amnesia: The Dark Descent, düşük bütçesine rağmen oyun dünyasından yüksek puanlar toplayarak dikkat çekmeyi başardı. Frictional Games tarafından geliştirilen oyun için Türkçe yama hazırlandı.
 
     Tansel Altınel (Tanshaydar) tarafından hazırlanan yama, oyunu tamamen Türkçeye çeviriyor. Bu yamayı kurmadan önce Frictional Games tarafından yayınlanan 1.0.1 yamasını kurmanız gerekiyor. Yapmanız gereken, Türkçe yamayı indirdikten sonra oyunun klasörünü göstererek kurmak. Eğer oyunun Steam versiyonuna sahipseniz dosyaları "C:\Program Files\Steam\steamapps\common\amnesia the dark descent\config" klasörüne çıkartmanız gerekiyor.
 
     20$ gibi çok uygun bir fiyata satılmakta olan Amnesia: The Dark Descent'ın Türkçe yamasını buradan indirebilirsiniz. Türkçeleştirilmiş Amnesia'dan bir kaç örneğe aşağıdaki ekran görüntülerinden bakabilirsiniz. Ayrıca oyunun BSC incelemesini buradan okuyabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: The Dark Descent Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler