Amnesia'nın Türkçe Moduna Destek Verebilirsiniz

Amnesia sizi kesmediyse bu modu kesinlikle denemelisiniz.
05.12.2011 16:16 Gökhan Yılmaz

 
     PC oyunları için en büyük mod kaynağı olarak gösterebileceğimiz Mod DB, 2011'in en iyi modunu seçmek için kullanıcılardan yardım alıyor. Aday gösterilen modların arasında bizleri de mutlu eden bir yapım bulunuyor. Amnesia: The Dark Descent için Türk programcının ellerinden çıkan mod iddialı adaylardan biri.
 
     Tansel Altınel ismindeki Bilkent Üniversitesi öğrencisi, 15.000'den fazla indirilen Amnesia: White Night için sizin de oylarınızı bekliyor.
 
     White Night, Amnesia'dan farklı olarak değişik bi oynanışa sahip ve daha çok hikaye anlatımına odaklanıyor. Korku oyunu olmasa da derinden hissettirdiği gerilim hissi kan akışınızı hızlandırmaya yetecektir.
 
     Türk yapımcı olması nedeniyle mod Türkçe dil desteğine sahip. Yükleme talimatlarına buradan, ekran görüntülerine ise aşağıdan bakabilirsiniz. Ayrıca Mod DB sayfasına giderek mod için tek tıkla oy verebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Amnesia: The Dark Descent Platformlar: PC Geliştirici: Frictional Games Dağıtıcısı: Frictional Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 12 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler