Analiz: Call of Duty Serisi Git Gide Düşüyor

17.12.2013 09:31 Samet Konuksal


    Call of Duty: Ghosts'un satışlarının önceki oyunlara oranla daha düşük olduğu malumunuz. Cowen & Company isimli bir analiz firması, Call of Duty serisinin son satışlarını karşılaştırdı. Elde eden verilere göre Modern Warfare 3 sonrasında Call of Duty serisi, git gide düşüyor.
 
    Analiz raporunda yer alan bilgilere göre Call of Duty: Ghosts, şimdiye kadar Call of Duty: Black Ops 2'ye oranla %19 daha az sattı. Hem de Ghosts, Black Ops 2'ye göre bir hafta daha fazla piyasada kaldı.
 
    Karşılaşma odağını Call of Duty serisinin bir önceki oyunu Modern Warfare 3'e aldığımızda, Call of Duty: Ghosts'un yaptığı satış seviyesindeki düşüş %36 gibi büyük noktalara ulaşıyor. Ayrıca Call of Duty: Ghosts'un Modern Warfare 3'e nazan iki haftalık bir çıkış tarihi üstünlüğü de bulunuyor.
 
    Tüm bunlara rağmen Call of Duty: Ghosts, satış listelerinin tepesinde gözükmeye devam ediyor. Oyun geçen ay Amerika'nın en çok satanı olmuştu. İngiltere'nin haftalık listesinde ise her hafta Ghosts'u görmekteyiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 2 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 3 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 4 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler