Andrzej Sapkowski: Witcher Dizisi, Game of Thrones'dan Daha Büyük Olabilir

28.10.2019 18:14 Özgür Eroğlu

 
Netflix tarafından yapılan, Andrzej Sapkowski'nin kitap serisinden uyarlanan dizi The Witcher dizi dünyası için yeni bir büyük yapım. Oyun dünyası için en iyilerden olan seri, kitapların yazarına göre dizi dünyası için de en iyilerden biri olacak gibi.
 
Röportaj sırasında Sapkowski, The Witcher'ın Game of Thrones'dan daha büyük olabileceğini söyledi. Röportajın gerisi ise aşağıdaki gibi. 
 
İtalyan gazetesi Corriere la Lettura ile röportaj yapan Andrzej Sapkowski, "George R.R. Martin'in çalışmasını takdir ediyorum. Dizisini beğendim ancak kitapta çok fazla ana karakter var. Bir keresinde ona 'Neden herkesi öldürüyorsun?' diye sorduğumda 'Çünkü hoşuma gidiyor.' demişti ancak ben takipçilerin o kadar da hoşlandığını sanmıyorum."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler