Andy Serkis: "The Batman Filmi, Alfred & Bruce Arasındaki Bağa Odaklanacak"

10.05.2020 14:36 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan, ancak koronavirüs salgını sebebiyle yapımına ara verilen The Batman filminin oyuncularından Andy Serkis, film hakkında konuştu. Andy Serkis, filmde Alfred Pennyworth'ü canlandıracak. 
 
Andy Serkis, filmin hayranların beklediği kadar karanlık ve karmaşık olacağını doğruladı. Andy Serkis, daha önceki Alfred Pennyworth oyuncularının muhteşem olduğunu söylerken, kendisinin oynayacağı Alfred'in kopya çekilmiş bir versiyon değil tamamen orijinal bir Alfred olacağını söyledi. Son olarak da filmin Alfred ve Bruce'un arasındaki duygusal bağa odaklanacağını söyledi.
 
The Batman filminin, Batman'in Gotham'daki ilk yıllarını anlatması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler