Angry Birds'ü Reddetmek Hayatımızın Hatasıydı

11.07.2013 11:14 Alkan Adakaner


     Angry Birds'ün dünya çapında bu kadar popüler olabileceği kimin aklına gelirdi? Belki oyunun geliştiricileri bile bu kadar büyük bir ilgi beklemiyordu. Buna karşın onlar bu durumdan bir hayli kârlı çıktılar.
 
    Toki Tori'nin geliştiricisi Two Tribes ise büyük bir fırsatı kaçırmış. Martijn Reuvers'ın açıklamalarına göre Angry Birds'ün geliştiricisi Rovio, Two Tribes'a Toki Tori ve Angry Birds işbirliğini önermiş. Bu anlaşmaya göre Angry Birds'te Toki Tori karakterleri yer alacakmış. Toki Tori'de de Angry Birds'ün kuşları yer alacaktı.

    Reuvers, Angry Birds henüz popüler olmadan yapılan bu teklifi reddetmiş. Angry Birds'ü oynadığını ve bu anlaşmanın iyi bir fikir olmadığını düşünerek kibarca reddettiğini söyleyen yetkili, bunun şimdiye kadar alınmış en kötü kararı olduğunu ve Toki Tori'nin daha popüler olmasının önüne geçtiğini söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Toki Tori 2 Platformlar: PC Wii U Geliştirici: Two Tribes B.V. Dağıtıcısı: Two Tribes B.V. Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler