Animal Crossing 3DS, Önceki Oyunlardan Daha Zengin

Gerçek zamanlı mevsim ve zaman döngüsü oyunun en etkili yönlerinden birisi.
03.05.2012 10:31 Talha Aynacı


   Nintendo'nun "şirin" hayat simulasyon oyunu Animal Crossing, Nintendo 3DS versiyonuyla el konsolunun en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor. Bu sonbaharda Japonya için çıkacak oyunun batı çıkış tarihi için E3 fuarını iple çekerken, Satoru Iwata'dan da heyecan verici açıklamalar geldi.
 
   Nintendo başkanı Iwata, Animal Crossing: Jump Out'un, Nintendo 3DS'in tüm özelliklerinden yararlanacağı ve önceki oyunlarına göre daha zengin bir içerik bahşedeceğini açıkladı. Çıkacak oyunun sadece yeni bir yapım olmaktan ibaret olmayacağını vurgulayan Iwata, oyuncuların her yönüyle 3DS'e özel yapılmış, daha fonksiyonel ve zengin içeriğiyle oyun deneyimini yenileyen bir Animal Crossing sunacağı sözü verdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 8 Dk önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler