Annapurna Interactive yeni oyunlarını 29 Haziran'da duyuracak

10.06.2023 15:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Amerika merkezli oyun yayıncısı Annapurna Interactive, Annapurna Interactive Showcase 2023 adlı yeni bir sunuma ev sahipliği yapacağını duyurdu. 29 Haziran'da gerçekleştirilecek sunum TSİ 22:00'de başlayacak. Etkinliği YouTube, Twitch ve Twitter üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Yeni oyunlar etkinlikle beraber geliyor
 
 
 
Gerçekleştirilecek olan sunumda Annapurna Interactive'in yeni oyunlarına çeşitli bakışlar atılacak. Etkinlikte oynanış görüntüleri, tanıtım fragmanları ve daha fazlası yer alacak. Aynı zamanda geliştirici stüdyolar hakkında da bilgi verilecek.
 
İçerisinde bulunduğumuz Haziran ayında Summer Game Fest 2023 kapsamında çeşitli sunumlar düzenleniyor ve yeni oyunlar ekipler tarafından duyuruluyor. Ay sonuna kadar birçok stüdyo bu şekilde etkinliklerini gerçekleştiriyor ve hayranlarını memnun etmeye çalışıyor.
 
Etkinlik duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 4 Dk önce CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 7 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 8 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 9 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler