Anno 1800 Üçüncü Sezon İçerikleri Tanıtıldı

10.02.2021 09:36 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, şehir kurma strateji oyunu Anno 1800'e gelecek yeni içerikleri tanıttı.

Üç yeni ücretli indirilebilir içerik planlanıyor. Bunlardan ilki Docklands 23 Şubat'ta, ikincisi Tourist Season ilkbaharda ve sonuncusu The High Life yazın çıkacak.

Üç indirilebilir içerik de Season 3 Pass'e dahil olacak veya tek olarak da alınabilecek. Season 3 Pass Epic Games Store ve Ubisoft Store'da 89,00 TL'den ön siparişte.
 

DOCKLANDS
Modüler bir ardiye sistemi ile şehrini küresel bir ticaret merkezine çevir ve favori ürünlerinde bir tekel oluşturmak için ticaret ilişkilerini kullan.
 
TOURIST SEASON
Şehrinin otellerine yeni turist yerleşim kademesini çek ve restoranlar ile yeni Kule anıtı gibi turistik noktaları ziyaret eden otobüs turları ile onları eğlendir.
 
HIGH LIFE
İlk gökdelenleri inşa ederek imparatorluğunun ufkunu sonsuza dek değiştir, alışveriş merkezleri ve oyunun en büyük anıtı olan Empire Building'in inşası ile kendini beğenmiş yatırımcılarının mutluluğunu sürdür.
 
Season 3 Pass fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anno 1800 Platformlar: PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: RTS Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler