Anthem için Yeni Oynanış Görüntüsü Gamescom'da Yayınlanacak

30.06.2017 23:19 Gazali Çetinkaya

 
   Bioware'in geliştirdiği Anthem'in yeni oynanış videosunu yaz mevsimi sona ermeden göreceğiz.
 
   Arekkz Gaming tarafından belirtilene göre, Bioware 22 - 26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Gamescom 2017 etkinliğinde Anthem için yeni oynanış görüntüsü paylaşmayı planlıyor.
 
   Anthem dünya-paylaşımlı bir aksiyon rol yapma oyunu. Daha öncesinde Bungie Destiny'de dünya-paylaşımlı tabirini kullanmıştı. O açıdan Anthem'in Destiny'ye benzeyebileceğini söyleyebiliriz.
 
   Oyun ilk olarak EA Play 2017 etkinliğinde resmi olarak duyurulmuştu ve E3 2017 Microsoft basın konferansı esnasında ise 7 dakikaya yakın bir oynanış videosu yayınlanmıştı. O oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Anthem 2018 sonbahar döneminde PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Anthem Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler