Apple Sonunda iPad Duyurusunu Yaptı

27.01.2010 22:18 Alkan Adakaner

 
Apple uzun zamandır beklenen tablet bilgisayarı iPad'i sonunda görücüye çıkardı. Bakalım dizüstü bilgisayarların yeni rakibi ne gibi özelliklere sahipmiş.
 
Dizüstü bilgisayarların bir çok açıdan yetersiz olduğunu düşünen Apple'ın yeni bebeği iPad, firmanın  kendi geliştirdiği 1ghz'lik yongasını kullanıyor. Cihazın 9.7 inçlik bir ekrana sahip olacağı açıklandı.

iPad tıpkı iPhone gibi tek bir tuşa sahip olacak ve diğer bütün işlemler dokunmatik ekran sayesinde yapılacak. Ayrıca iPad'in bütün iPhone uygulama ve oyunlarını da çalıştıracağı açıklandı. Need for Speed: Shift de iPad'in tanıtımında gösterilen oyunlardan birisiydi.
 
Wi-fi ve 3G desteği de sunacak olan İpad microSim adındaki günümüzdeki sim kartlardan daha küçük kartlar kullanacak.
 
iPad'in fiyatı hafıza kapasitesine ve 3G desteğine göre değişiklik gösterecek. Aşağıdaki resimde özelliklerine göre iPad fiyatlarını görmeniz mümkün.
 
İpad'in bataryası ise ortalama 10 saat boyunca cihazımızı kullanmamızı sağlayacak. Sitemizdeki İpad tanıtım videosuna ulaşmak için buraya tıklayınız.
 
 
 
kaynak 1
kaynak 2 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler